Vilnius, Litauen 2012

17. september. I dag har damene vært på Litauens største kjøpesenter Apollo, jeg har en mistanke om  at de kanskje må kjøpe seg nok en koffert, i og med at det er så billig blir det nok kjøpt mer enn de egentlig hadde tenkt. Hilde blir mormor for første gang i januar, så mye av det hun har kjøpt er nok rosa.
I morgen går turen hjem. Neste tur blir til Åland om 14. dager.

16. september. Utstillingen ble reprise fra i går. Men når det gjelder om Remo er blitt champion famler vi fortsatt i blinde. Dagens polske dommer kunne fortelle at de var blitt opplyst om at alle utenlandske champions som stilte i championklasse og fikk cert ble LT UCh. Sekreteriatet sier at han må bli BIR/BIM i tillegg, de fortsetter å undersøke.

15. september. I dag er det utstilling, det har vært litt forviklinger på forhånd fordi jeg ikke sto i eierregisterer sammen med en del andre. Vi har tilleggsnummer og står ikke i katalogen, derfor vet vi ikke hvor mange hunder det er før  utstillingen starter. Stor dag, se Resultater.
Damene er stadig ute på byen og titter.

14.september. I dag har de benyttet dagen til å finne hallen hvor utstillingen skal være. De har også kjøpt seg to nye kofferter, det er mye billig i Vilnius.

13. september. Da er Gro, Hilde, Remo og Nanna  på vei til Vilnius for to dager med nasjonal utstilling.
De kom vel fram og stortrives i leiligheten. De har også klart å kjøpe seg litt ting og tang, 

Parnu, Estland 2012

6. august. Siste nytt fra Parnu blir vel nesten som en legebulletin. Fra før hadde Hilde et dårli kne og en ditto hofte. Gro dårlig gangsyn og i går klare hun å dette ned fra fortauskanten (i edru tilstand) å vrikke benet, jammen er det bra at det er apotek rett bort i gaten. Siste rapport var at de hadde vært på et kjøpesenter og var på vei til hotellet for å pakke. I morgen går turen hjem, håper de holder seg i ro til de skal dra.

5. august. Ny dag og nye muligheter, i dag fikk Nanna cert og ble EE UCh. Remo fikk fridag. Damene er i 100 og det er jeg også, tror det blir hvitvin til lunsj.

4. august. Første utstillingsdag, Remo ble EE UCh. Nanna fikk VG, hun var ikke dommerens type og det er greit.
Gro har fått tilbake gangsynet, mens Hilde har overanstrengt det ene bakbeinet.
Nå feirer jeg med italiensk hvitvin, i morgen er det en ny sjanse.

3. august. I dag har damene brukt dagen til å gjøre seg kjent og hvile ut etter noen anstrengende dager. Gro våknet opp med ett betent øye, men er på bedringens vei. Nå venter vi spent på morgendagen. 

2. august. Hilde, Gro, Remo og Nanna er på vei til Estland og Parnu for to internasjonale utstillinger.
Da er gjengen kommet vel fra til Parnu, de bor på et Bed & Breakfast. Skulle benytte resten av dagen til å handle litt mat og slappe av etter lang flytur med mye venting på turen hjem fra Split på tirsdag.

Riga, Latvia 2012

10. juni. Jeg svever på en rosa sky, full klaff for Nanna og LV UCh. Ekstra gøy når det er skikkelig konkurranse og certet deles ut til BIR/BIM. Remo var ikke like hedig, så damene er i gang ed planlegging av ny tur til Latvia, denne gangen med bil slik at Hilde kan kjøpe alt hun får lyst på😋 Damene tok en tur til Jurmala (se fotoalbum) og var ikke på hotellet for ved 19 tiden. I dag går turen hjem.
Neste tur er til Estland.

9. juni. Første utstillingsdag, det gikk ikke helt hjem, men vi har ingen grunn til å klage. Remo ble 2BHK med CK og RES-CACIB, Nanna 3BTK CK. Nye sjanser i morgen og  2 konkurrenter til certet forsvant😉, men det kan jo dukke opp noen andre i morgen.

8. juni. I dag har damene vært på sightseeing i Gamle Riga (se fotoalbum). Ringte til dem på ettermiddagen og man blir jo litt paff når svaret er: hun er bare en tur på Rimi. Det er ikke bare Rimi, men Narvesen, Telenor og DNB der, det er jo neste som hjemme. I morgen er første utstillingsdag.

7. juni. Damene sov rundt, bare Remo som våknet å måtte ut en gang på natta, da er det greit å bo på bakkeplan og med plen rett utenfor.
I dag har de vært og orientert seg om utstillingsplass og sett litt på omgivelsene. Gro har måttet lide seg gjennom flere butikker, de kunne jo inneholde noe som Hilde bare må ha, og med barnebarn på vei er nok mulighetene mange for hva hun måtte finne. I morgen skal de være turister i Riga.

6. juni. I dag går turen til Latvia og Riga. Denne ganger er det Gro, Hilde, Remo og Nanna som skal på tur.
Første utfordring blir å komme seg igjennom sikkerhetskontrollen i og med at det vekterstreik. Damene var tidlig ute og kom seg greit igjennom sikkerhetskontrollen og det ble nok noen ekstra kopper med kaffe.
De er kommet vel fram og nå tar de en velfortjent hvil.

Åland 2012

20.mai. I dag er det utstilling. Litt spennende hva vi møter, det er 6 SDV, begge våre stiller i championklasse. Tjabo har 26, Nanna 31 så hva er i mellom oss, 4 tisper kanskje? Vi får ta det som kommer. Været er i alle fall vakkert.
Tjabo var eneste hanhund og fikk full pott og ble BIM. Nanna ble 3BTK med en flott kritikk. Det var så sur vind at vi dro tilbake til hyttafor å feire med en mygg.Det blir tidlig kveld, båten går kl. 08 og vi har en time å kjøre.
Neste tur gårtil Latvia.

19. mai. Endelig på nett etter 2 dager uten tilgang.  Etter at vi hadde kjørt noen mil hjemmefra kom jeg på at jeg hadde glemt stoler hjemme. Og da startet jakten på campingstolene, dette skulle være båtstoler fra Biltema. Første stopp var Karlstad, her var det utsolgt og det samme var de i Örebro, men i Haninge hadde de stoler igjen. Uten adresse tok det litt tid før vi fant fram til en stengt butikk.
Første natten tilbrakte vi på Vandrerhjemmet Hvilan i Norrtälje før vi tok båten til Åland. Båtturen gikk fint, vi hadde bestilt brunch og koste oss med nydelig mat.
Vi handlet på veg til hytta hvor vi skal bo. Vi kom fram til et lite paradis, hytta er nesten som en liten enebolig.
Nå skal vi ut på stoljakt igjen, men denne gangen blir det vanlige campingstoler. Jippi, 2 limegrønne stoler ligger i bilen. Været er nydelig og nå skal vi forberede morgendagen med en mygg.

17. mai, hurra. Da er det vakre Åland som er målet for denne turen. Remo er byttet ut med Golden Chap del Lago Prile. Første stopp er Norrtälje og videre med båten i morgen 

Lodz, Polen 2012

07. april. I går var det fri dag, hvis man kan kalle det det når man er flere timer på kjøpesenter og benytter tiden til "å ta på og se på". Det gikk vel varmgang i noen Visakort også, se bilder fra handleturen i fotoalbumet.
I kveld går flyet hjem og dagen i dag skal brukes til de siste innkjøpene, som blant annet består av ost til meg.

05.april. En stor dag for to små hunder, eiere og handler. Begge fikk cert. Nanna ble 2BTK av 8 tisper😀

04. mai. I går satte "ut på tur gjengen" seg på flyet til Warszawa for å dra på utstilling i Lodz. De landet ca kl 22 og hadde omtrent 2 timer og kjøre. Pga mye veiarbeide og dårlig belysning var de ikke framme på hotellet før kl 03.
Dagen i dagen har de brukt til å finne stadion der utstillingen skal være. Og det var et kjempestort kjøpesenter like i nærheten, så gikk det som det måtte gå med to damer som begge har svart belte i shopping.
De skal ikke i ringen før kl 13 i morgen, og vi har fått PM, det hører med til sjeldenhetene. Det er 12 dverger, 4 hanner og 8 tisper, vi får ta det som måtte komme med godt humør.

Sofia, Bulgaria 2012

Gro blir intervjuet av bulgarsk TV

Gro blir intervjuet av bulgarsk TV

29. april. Da er gjengen kommet vel hjem, men det gikk ganske mange euro til Lufthansa på hjemturen. Det flyselskapet har en merkelig policy. Sist måtte vi betale for middels store hunder i cargo (og det er dyrt selv om de er med samme fly), fordi små hunder skal reise som Pet in Cabin, dette koster ca det halve.
Av skade blir man klok, så denne gangen var hundene med inn. Øvrig bagasje gikk i cargo og prisene var normale. Ved avreise fra Bulgaria koster både spesialbagasjen og hundene mye mer enn på nedover turen, helt utrolig, det er jo det samme selskapet.
I morgen ringer Gro til Lufthansa for å få en forklaring.
Så mye som de har vært på farten har vi aldri opplevd noe lignende fra andre selskap, så moralen må være at man styrer unna Lufthansa hvis det finnes andre muligheter.

28. april. 6 utstillinger på 4 dager, det skulle vært 4, men FCI forlangte at Modova og Georgia hadde 2.
Facit for begge hundene er 7 nye titler.
I dag skal det soves lenge og siden skal de ut å handle. Hjemreisen er i morgen.
Neste tur er til Polen om en uke.

27. april. I dag er det Georgia som står for tur med to nasjonale utstillinger. Lykkemyggen og jeg venter spent på resultatene.
Første økt, begge ble GU UCh. Økt to begge ble Georgiske klubbvinnere. Remo BIR og BIG1 på begge, Nanna BIM.

26. april. I dag er det Moldova som står for tur med to nasjonale utstillinger. Stor dag Remo ble BIS1på Moldovia !.
Begge ble MD UCh. Når jeg tenker på hva vi får her hjemme og også i de andre nordiske landene når hundene våre vinner, så er vi nok ganske heldige. I dag vant Remo to grupper som han ikke fikk noen for, beviset for championatene betaler vi fra 20 - 40 euro for. Dette er små kort i A5 format, men også det eneste beviset vi har. Dette er jo bare bagateller, men det forteller vel litt om at vi nå befinner oss i land hvor ikke alle har like mye å rutte med.

25. april. Nok en stor dag. Begge ble BG Grand champion, Balkan champion og Balkanvinner 2012.
Gro ble intervjuet av bulgarsk TV og dette skal sendes til uken, så blir hun kjendis.

24. april. I dag er det første utstilling av totalt 6. Dagens utstilling er internasjonal og bulgarsk. I morgen er det Balkanvinner som også er internasjonal.
Begge fikk cert og CACIB, Remoble BIR og BIG1, Nanna BIM Dette betyr at begge ble BG UCh.

23. april. I går dro Gro. Hilde. Nanna og Remo til Bulgaria for 4 dagers utstilling i Sofia.
Flyturen gikk med Lufthansa og med flybytte i München. Hunden reiste som "Pet in Cabin" og oppførte seg eksemplariske, ingen bombetrussel (se Slovakia 2012) denne gangen.
Det var godt og varm i Sofia, hotellet ikke helt som forventet, men rent og pent, betjeningen var hyggelig og damene fikk røykerom, og da blir vel det meste andre uvesentlig. I dag skal de ut å finne utstillingsplassen.
Bulletin fra Gro:

Ny bulletin fra vårt Bulgarske eventyr. Damene pyntet seg litt og gikk ned til restauranten på hotellet, som åpner klokken 18.00 for middagsservering . Men den gang ei. Kokken hadde ikke  føl seg  helt bra, og var gått hjem klokken 15.00. Nedtur ! Men hyggelig betjening visste råd. I samarbeide med oss, menyen var på bulgarsk, bestilte vi spagetti og hvitløkbrød som ble levert på hotellrommet en halv time senere. Maten ble inntatt på sengekanten, godt hjulpet av to ivrige dacshser. Men maten smakte, latteren satt løst og alt er bra. Skal nå stryke litt, så antrekk er klart til i morgen. Alle, både firbente og Hilde hilser.

Miskolc, Ungarn 2012

8. april. Etter gårsdagens katastrofale måneskinnskinnsutstilling, kunne det bare bli bedre. I dag var det ca 60 hunder før vi skulle i ringen.
På grunn av de kastrofale forholdene i går kveld, hvor det viste seg at det bare var samojedene og dachshundene som ble bedømt ble det bestemt at i stedet for at vi måtte ha cert på alle tre ustillingene for å bli HU UCh skulle alle som fikk cert på begge CACIB showene få titelen. Nanna fikk sitt 3. cert og ble champion, men Remo som bare fikk res-cert i går, fikk cert BIR og BIG3 og dermed ble to ungarske championer.
Gro og Hilde skulle feire med måte på hotellet og jeg har tatt en ekstra mygg.
Neste tur går til Bulgaria. 

7. april. Første utstillingsdag og fullstendig kaos. Det skulle begynne kl 10, men kom ikke igang før 11.30. Grunnen til dette er at ingen får PM, men må hente alt ved innsjekking.
Det gikk bra for våre hunder, Remo fikk cert og res-CACIB og ble 2BHK, det samme fikk Nanna og ble 2BTK.
Måneskinnsutstillingen skulle begynne kl 18, men kom først i gang 19.30. Regnet fosset ned og det var ikke belysning, kun to stearinlys på dommerbordet. Alle hunder ble kun bedømt på bordet, ingen gikk en meter for det var ikke mulig å se noe som helst.
Nanna fikk cert og ble 2BTK, Remo fikk res-cert og ble 2BHK.
Det var to veldige våte og rasende damer 😠som ringte, som de sier at været kan ingen gjøre noe med, men at det ikke er belysning er under en hver kritikk. Hadde utstillingene startet når de skulle hadde man unngått både regnet og mørket.
Den siste utstillingen burde vært avlyst og man burde prøve med to ustillinger i morgen i stedet.
Ny sjanse for Nanna i morgen, men for Remo er løpet kjørt denne gangen i og med at vi må ha cert på alle tre utstillingene for å bli HUCh

6.april. Gjengen kom vel fram til full sommer med 26 grader.
Litt forvirring på Gardermoen før avreise, cargoavdeligen til Norwegian hadde skrevet feil booking slik at 2 hunder i en kasse var blitt til 2 kasser i tillegg, så det ble litt hektisk sa de trodde de hadde rotet bor 2 kasser.
Med nyoppdatert GPS skulle man tro det var enkelt å finne fram, men det er viktig å legge inn korrekt adresse, det ble en tur på ca 6 mil ekstra, men fordelen er at da er det også 6 mil kortere tilbake til Budapest.
I dag skal de ut for å finne utstillingsplassen. Vi har ikke fått PM, sist kom det etter at utstillingene var ferdige. Jeg har funnet ut når utstillingene begynner og hvor mange hunder det er, men det står på ungarsk, hva gjorde vi før vi fikk Google?

5. april. Hilde, Gro, Remo og Nanna er på vei til Miskolc for 3 utstillinger. Det er 2 på lørdag og en på søndag.

Budapest, Ungarn 2012

18. februar. I dag er utstillingen int, men det spiller ingen rolle for oss for vi er bare ute etter cert, men våre italienske venner håper å få noen int hunder.
Lykkemyggen må på bordet i dag også, kanskje den virker for italienerne også.😎
Nok en gng ble det full effekt av Lykkemyggen. Begge fikk cert, så nå må de ned en tur til om et år i håp om å få championat.
Mandag setter de nesa hjemover.

17. februar. Ny dag og nye muligheter. De klarte ikke å info om når det starter i dag heller, så de vil være på plass kl. 08:00. I dag kommer også deres italienske venner med 4 hunder, vi stiller i forskjellige klasser.
I dag skal Lykkemyggen stå på bordet, håper at den hjelper og jeg behøver jo ikke å smake på den før litt ut på dagen🙃
Hurra for Lykkemygg, i dag var det Nannas dag, 6 tisper og 4 hanner, hun fikk cert og ble BIM Remo måtte nøye seg med det bitre reservecertet i dag.
Damene har vært ute og luftet Visakortene og skulle ta en tidlig kveld.

16. februar. I dag er første dag i ringen og jeg venter spent på resultatet.
I og med at vi aldri fikk noe PM ble det litt kaotisk for damene og i tillegg var det ingen som snakket engelsk i innsjekkingen.
Det gikk ikke helt Nannas vei i dag, EXC1, så jeg er fornøyd. Remo fikk cert og ble 2BHK. Ny sjanse i morgen.
Gro og Christine har vært på byen og spist gulasj og er klar for morgendagen.

15. februar. Christine, Gro, Remo og Nanna har reist til Budapest for 3 dager med utstilling.
De er kommet vel fram og hotellet svarte til forventningene.

Ljubljana, Slovenia 2012

15. januar:
Reprise fra i går og i tillegg ble begge SLOV12, venter på gruppa med en "mygg" Remo vant gruppa, men ble uplassert i BIS

14. januar:
I dag er den første utstillingen. Det er 6 SDV, 3 av hver. Stor dag for oss. Begge ble champion, Remo ble BIR og Nanna BIM. Nå skal jeg feire med en "mygg"😀 Remo ble BIG3

12. januar:
Hilde, Gro, Remo og Nanna er på vei til Ljubljana for 2 dager med internasjonale utstillinger. Første overraskelse kom ved innsjekking hos Lufthansa. De skulle ha kr. 800.- for hver hund i cargo,en vei. Billettene til Hilde og Gro koster kr. 1248 t/r.

Neste overraskelse kom da de skulle sette i gang ny innkjøpt GPS med kart over hele Europa, den hadde bare Norden, jeg burde vel kanskje ha sjekket før de dro. De fikk litt problemer med å finne hotellet, men noe hyggelige slovenere kjørte foran og viste veien.

Hotell Bor var over all forventning, det ligger i naturskjønne omgivelser med flotte muligheter for å gå på tur.

Koper, Slovenia 2011

29. september. Vera, Gro, Kasper, Nanna og Winn setter kursen mot Koper i Slovenia hvor de skal på 2 internasjonale utstillinger.
Første etappe går med fly til Milano, så blir det ca 50 mil med bil til Umag i Kroatia,hvor de skal bo,herfra er det ca 2 mil til utstillingen som er i Koper i Slovnia. Ingen kontakt med damene da kl var blitt 20.30, den enes tlf. hadde mobilsvar og den andre svarte på en for meg ukjent språk, men jeg trøstet meg med at hadde det vært noe galt ville jeg fått beskjed.


30. september. Jeg har fått kontakt og alt er bra, de hadde fått en GPS som ikke var oppdatert på mange år og hadde ikke kommet fram til hotellet før 22.30. Nå var de ute å gikk tur i skogen og etterpå skulle de ned å bade i havet. 
I morgen er det første utstilling, de starter opp kl. 10 og Kasper er førstemann ut.

1. oktober. Første utstillingsdag og 34 grader. Vi trodde vi var lure da vi meldte på i brukshundklassen, men det var feil for her var nesten alle de andre også og størst konkurranse fikk Nanna. Vi fikk ikke full uttelling, men det var ikke langt unna. Resultatene finnes på hundenes sider. I morgen er det en ny sjanse.

2. oktoberog nye sjanser. Varmen og konkurrentene var de samme. Det blitt endringer i resultatene fra i går, men det er ingen tvil om at gutta har hatt størst uttelling. Winn ble champion, men lille Kasper må vente til han blir stor gutt med å løse ut sitt, Nanna har begynt å planlegge ny tur.
I morgen setter de kursen mot Milano for å fly hjem.

Bratislava, Slovakia 2011

18. august. Gro og Nanna reiser til Bratislava for 2 int. utstillinger. de flyr til Wien og kjører videre derfra. Flyturen gikk bra, men da de kom ved trilla med ting og tang synes Nanna at hun måte bjeffe litt og en dame begynte å gråte, hun trodde Nanna var en bombe, alle de andre lo. Det ble opplyst over høytaleren at det var en lite pikehund med flyet.
Turen videre til hotellen gikk bra, men ingen av de oppgitte mobiloperatørene tillater at Gro ringer til Norge, i morgen prøver hun i en butikk som selger mobiler.


19.august. 34 grader i Bratislava, takke meg til regn og 20 her hjemme. Ikke mulig å få mobilen innstilt til å ringe til Norge, men mailen til Gro fungerer. I dag har de funnet stedet hvor utstillingen skal være, ca. 10 min. fra hotellet. Og som en dyd av nødvendighet har Gro gått til innkjøp av shorts og sandaler.

20. august. mail fra Gro, det er 26 grader før kl er 08.00. De er på vei til utstillingen og Nanna skal inn som 68, så det kan bli en lang dag før jeg får vite noe.
Da kom det glade budskapet, hun ble champion. Gro feirer med hvitvin og Bomben med karbonadedeig. Det som måtte komme i morgen blir bare bonus.

21. august. 31 grader, men det ble bra dag i også. Se resultater.

22. august. Turen hjem gikk bra, ingen "bombealarm" denne gangen.

Vejen, Danmark 2011

27. juli satte vi (Gro, Nanna og jeg) kursen mot Danmark og Vejen for 4 dager med int utstillinger. På båten fra Larvik møtte vi Cecilie og Tor Atle. Første etappe gikk til Vejle Center hotell hvor vi skal bo, herfra er det ca 1 time til Vejen. Hyggelig hotell, med serviceminded betjening og vi har fått de eneste røykerommene, så da er de nærmeste dagene reddet for Cecilie og Gro.

28. juli og første utstillingsdag. Jeg har tilbrakt mesteparten av natten på wc, så det blir ingen utstilling på meg i dag.
Det er Chamonix og Nanna som skal stille i dag, i morgen kommer Lene med sine og Maria fra Sundsvall.

Det går opp og ned her i verden, i dag ble det gul sløyfe, men det går flere tog og vi tar det med godt humør, og hun var i godt selskap. Ny sjansei morgen.

29. juli. Ny dag og nye muligheter. I dag gikk det mye bedre. Lille Honey ble gjengens vinner med cert og BIR.

30. juli. Både Anja og Chamonix fikk CK og ble 3BTK/BHK. Cecile, Tor Atle og Lene dro hjem etter utstillingen.

31. juli ble vår dag, se resultater.

1. august. Vi settter kursen mot Hirtshals og båten hjem. Full båt med usedvanlig mange skrikete barn og som til stadighet kom bort fra foreldrene sine. Jeg beundrer virkelig tålmodigheten til de som har flere de skal holde styr på.
Turen hjem gikk bra, båten var full og da er det godt at man har betalt for en sitteplass.

Trivelige dager i selskap med gode venner, nå må vi finne et nytt reisemål for neste år.

Sibiu, Romania 2011

23. juni 2011:
Gro og Nanna setter kursen mot Sibiu i Romania og to internasjonale utstillinger.
De skal bytte fly to ganger så denne gangen reiser Nanna som "Pet in Cabin", vi tar ikke sjansen på at hun ikke skal bli med på alle flybyttene.

De skal bytte fly i København og Wien, og det skal være god tid mellom ankomst og avgang, men når flyet fra Gardermoen er 30 min. forsinket stiger spenningen. SMS fra Wien: Jeg har løpt som en gal, vi rakk det.

Telefon fra Sibiu, Gros mobiltelefon virker ikke der nede, bagasjen står igjen i København (bra at Nanna ikke reiste i cargo), men hotellet er flott og alle er veldig hyggelige.

Jeg kontakter Telenor som kan fortelle at det er to mobiloperatører i Romania og hos den ene kan man kun ringe i Romania.
Jeg ringer Gro, men hun klarte ikke å bytte operatør, bagasjen er kommet.

25. juni:
I dag er den første utstillingen og hvis det ikke blir liv i mobilen til Gro, må jeg vente til etter utstillingen med å ringe henne på hotellet, det blir en lang spennende dag.🤨

Stor dag, Nanna fikk full pakke og ble champion, nå blir morgendagen bare bonus.😀

26. juni:
Grand champion og BIG2. Champisen er åpnet og alt er bare lykke.I morgen drar de hjem.

Åland 2011

19. mai 2011:
Sammen med gode venners setter vi kurs for Åland og to utstillinger.
Med på turen er 1 KDV, 1 LKA, 2LN, en av hvert kjønn, 1 SKA og 2 SDV en av hvert kjønn,samt diverse firbente som bare er med.
Noen overnatter i Västerås og de med bobil skal stå på. Kapellskär.

Første natten tilbrakte vi på hotell Ibis i Västerås sammen med Cecilie, Tor Atle og Lene.
Avreise nestee morgen kl 06:00 til Kapellskär og båten til Åland. Vi møtte Vera og Wenja på fergeleiet. Først var det lunsj og så ble det en tur i taxfree.
Vi dro først for å finne utstillingsplassen og senere tok vi  en tur til Ekerø,for å se på stedet der deler av vi påSaltkråkan ble spilt inn. Der fant vi en liten bodega som ble drevet av en danske, det ble kjørredrikke til sjåførene og noe  sterkere til kartleserne.
Hotellet er er fint med stort rom med terrasse. 

Stor norsk  dag på Åland:
Winn og Chamonixtax ble champions, Kasper fikk cert og Anja reservecert.
BIS: 1 Winn, 3 Chamonixtax og 4 Kasper.

Nok en stor norsk dag på Åland:
Chamonitax ble BIR, Kasper hadde reprise fra gårdsdagen. Anja fikk cert og ble championog BIM. Winn ble BIR BIG1 og BIS1.

Da vi forlot Åland kon regnet. Vi har hatt noen herlige dager på flotte Åland, dette er et sted vi vil tilbake til.
Turen hjem gikk bra, rent bortsett fra en liten feilnavigering ut fra en bensinstasjon og 30 mil ekstra kjøring, men pytt, pytt vi fikk sett mye pen svensk natur.

Sundsvall 2010

Oktober 2010:
Gro og Nanna skulle fly til Sundsvall i håp om å få CACIB slik at hun ble internasjonal. Det ble litt av en tur, Nanna reiste i cargo og Gro spurte både på Gardermoen ved innsjekking og cabinpersonalet om Nanna automatisk ble overflyttet ved flybytte i Sverige, dette ble bekreftet begge ganger.
Da de ringte fra Tullen på flyplassen og sa at Nanna sto der og måtte sjekkes inn på flyet til Sundvall må jeg innrømme at jeg så for meg Gro på flyet og Nanna på Arlanda.
Heldigvis fikk Gro tak i Nanna, men mistet flyet videre. Det er greit at man selv skal sette seg inn i nye regler, men når Gro hentet henne hadde de tatt henne ut av kassa og skulle heller ikke se passet hennes. Hadde hun reist som "Pet in Cabin" hadde vi sluppet alt dette.
En hyggelig danske som hadde leid bil tilbø seg å ta dem med videre.
Takk til Maria og hennes familie som ordnet med stol til Gro og var behjelplige på alle måter.
Nanna fikk CACIB.

Moralen må være at man setter seg inn i regler når man skal på tur, men det har jo alltid vært så greit å reise til Sverige. Jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hvordan en hund kan bli en større risiko når den reiser i cargo enn om man har den med i cabin eller kjører bil

Kroatia 2010

Juli 2010:
Nok en ferie til Split med Gro og Nanna ble HR UCh.

Jönköping 2010

Juni 2010:
På tur til Jönköping med gode venner fra Sørlandet. Nanna ble SE U(v)Ch

Spania 2009

Oktober 2009:
Gro, Vera, Wenja og Lilleba dro til Spania. Nanna fikk en EXC2 og en VG

Kroatia 2009

Juli 2009:
Gro tok med seg Nanna på ferie og utstilling i Split. Nanna fikk 4 cert, ble beste junior alle dagene og fikk tittelen CHM HR som er Kroatisk juniorchampion

Nyeste kommentarer

14.05 | 18:26

Ingen valper nå

14.05 | 15:10

Har dere valper til salgs nå?

20.09 | 05:38

Tusen takk <3

19.09 | 13:50

Ønsker dere masse lykke

Nydelige Funny

Del denne siden